Hervulbare pepermolens 'MARSEL'

36 x 45 g

Snel overzicht

Deze stijlvolle MARSEL® pepermolen combineert de kracht van biologische zwarte peper met een doordacht design. 

De kwaliteitsmolen is makkelijk navulbaar en heeft een keramisch maalgedeelte, voor een soepele en perfecte vermaling van de peperkorrels. Keramiek is ook sterker dan plastic, waardoor hij veel langer meegaat in vergelijking met traditionele pepermolens. Bovendien is er dankzij het keramisch maalgedeelte geen enkel risico op afbrokkelende plasticdeeltjes in het bord.

Na het vermalen zorgen de zwarte peperbollen, gekarakteriseerd door een scherpe smaak en pittig aroma, voor een verrassende variatie in smaak en structuur. Van de diepblauwe accenten tot de vormgeving van de maaldop: deze pepermolen mag gezien worden. Met bijpassende zoutmolen natuurlijk.

Verpakking

In voorraad

Prijs
€ 4,30 / molen € 154,80 (excl. btw, incl. verzending) € 164,09 (incl. btw, incl. verzending)
x

Voor grotere hoeveelheden, contacteer ons.

Details

Houdbaarheid

Minimum 3 jaar na productiedatum houdbaar.

Opslag
Droog, koel en donker bewaren.

Waarom deze pepermolen?

- Het is een stijlvolle en elegante pepermolen
- Hervulbaar
- Keramisch maalwerk voor een soepele vermaling en perfect korrelverdeling. 
- Kwaliteitsvolle zwarte biopeper met een scherpe smaak en pittig aroma
- Het is ideaal voor elk gebruik in de keuken
- Duurzaam door zijn verpakking (keramisch maalwerk en composteerbare PLA beschermfolie). Ook de zwarte peper wordt op basis van de biorichtlijnen geproduceerd, alsook zonder conventionele gewasbeschermingsmiddelen. 

Levering

Gratis!
Elke bestelling wordt gratis geleverd, zonder bijkomende kosten.

Wanneer?
Standaard leveren we je bestelling 2 werkdagen na plaatsing van je order (vóór 12u30) tussen 08u00 en 17u00. (Bijvoorbeeld: maandag besteld vóór 12u30 is woensdag geleverd.) Opgelet: Indien u kiest om te betalen via een overschrijving worden de goederen pas verzonden na ontvangst van betaling.

... Of kies zelf jouw dag!
Om jou nog beter van dienst te zijn, bieden we echter ook de mogelijkheid om je bestelling op een dag naar keuze te laten bezorgen (te starten met de dag na de standaard leverdatum). Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid een voorkeur wat betreft het levermoment aan te duiden (voormiddag (8u-12u) of namiddag (13u-17u)). We hechten er alle belang aan dat de levering past in jouw agenda!

Let op! Bestellingen worden geleverd per vrachtwagen met laadklep. Zorg voor een vlot toegankelijke leverplaats. De pallet wordt enkel afgezet voor de deur of op de oprit, er mag geen drempel zijn.

Wij stellen alles in het werk om steeds de scherpst mogelijke prijzen aan te bieden. Het is daarom dan ook ontzettend belangrijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven leveradres en de gekozen datum. Wanneer dit niet het geval is, zullen extra kosten in rekening worden gebracht voor heraanlevering van de goederen.

verpakking

Afmetingen pepermolen 45 g: 

De molentjes zitten per 6 verpakt in een doos.


Afmetingen doos: 15 x 10 x 14 cm.

6 dozen worden geleverd in een grote doos.