Hervulbare zoutmolens 'MARSEL'

36 x 110 g

Snel overzicht

Deze stijlvolle MARSEL® zoutmolen combineert de kracht van hoogkwalitatief zeezout met een doordacht design.

De kwaliteitsmolen is makkelijk navulbaar en heeft een keramisch maalgedeelte, voor een soepele en perfecte vermaling van de zoutkorrels. Keramiek is ook sterker dan plastic, waardoor hij veel langer meegaat in vergelijking met traditionele zoutmolens. Bovendien is er dankzij het keramisch maalgedeelte geen enkel risico op afbrokkelende plasticdeeltjes in het bord.

Na het vermalen zorgt het grove zeezout, dat geen additieven bevat, voor een verrassende variatie in smaak en structuur. Steeds met het vertrouwde zachte, zuivere karakter van MARSEL® zeezout. Van de diepblauwe accenten tot de vormgeving van de maaldop: deze zoutmolen mag gezien worden! U zet 'm met plezier op tafel. Met bijpassende pepermolen natuurlijk.

Verpakking

In voorraad

Prijs
€ 3,90 / molen € 140,40 (excl. btw, incl. verzending) € 148,82 (incl. btw, incl. verzending)
x

Voor grotere hoeveelheden, contacteer ons.

Details

Korrelgrootte
2-4 mm.

Gebruik
Zowel geschikt voor huishoudelijk als industrieel gebruik.

Kwaliteit
IFS gecertificeerd.

Houdbaarheid
Minimum 3 jaar na productiedatum houdbaar.

Opslag
Droog, koel en donker bewaren.

Waarom deze zoutmolen?

- Het is een stijlvolle en elegante zoutmolen
- Hervulbaar
- Keramisch maalwerk voor een soepele vermaling en perfect korrelverdeling.
- Duurzaam door zijn verpakking (keramisch maalwerk en composteerbare PLA beschermfolie) en zeezout. 
- Zeezout wordt namelijk ecologisch en milieuvriendelijk ontgonnen. In tegenstelling tot vacuümzout dat op een chemische manier wordt gezuiverd.

Levering

Gratis!
Elke bestelling wordt gratis geleverd, zonder bijkomende kosten.

Wanneer?
Standaard leveren we je bestelling 2 werkdagen na plaatsing van je order (vóór 12u30) tussen 08u00 en 17u00. (Bijvoorbeeld: maandag besteld vóór 12u30 is woensdag geleverd.) Opgelet: Indien u kiest om te betalen via een overschrijving worden de goederen pas verzonden na ontvangst van betaling.

... Of kies zelf jouw dag!
Om jou nog beter van dienst te zijn, bieden we echter ook de mogelijkheid om je bestelling op een dag naar keuze te laten bezorgen (te starten met de dag na de standaard leverdatum). Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid een voorkeur wat betreft het levermoment aan te duiden (voormiddag (8u-12u) of namiddag (13u-17u)). We hechten er alle belang aan dat de levering past in jouw agenda!

Let op! Bestellingen worden geleverd per vrachtwagen met laadklep. Zorg voor een vlot toegankelijke leverplaats. De pallet wordt enkel afgezet voor de deur of op de oprit, er mag geen drempel zijn.

Wij stellen alles in het werk om steeds de scherpst mogelijke prijzen aan te bieden. Het is daarom dan ook ontzettend belangrijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven leveradres en de gekozen datum. Wanneer dit niet het geval is, zullen extra kosten in rekening worden gebracht voor heraanlevering van de goederen.

verpakking

Afmetingen zoutmolen 110 g:

De molentjes zitten per 6 verpakt in een stijlvolle displaydoos.


Afmetingen doos: 15 x 10 x 14 cm.

6 dozen worden geleverd in een grote doos.