Niet-corrosief dooimiddel 'NOCOR'

80 x 20 kg

Snel overzicht

NOCOR zijn niet corrosieve dooikorrels. NOCOR bevat geen chloor en is daardoor uitermate geschikt voor het ijs-, rijm- en sneeuwvrij maken van corrosiegevoelige oppervlakken en ornamenten zoals laadkaaien, stellingen, trappen, vloeren, terrassen, opritten,... in metaal, beton, gewapend beton en natuursteen.

NOCOR is niet schadelijk voor omliggende fauna en flora en is biologisch afbreekbaar.

NOCOR dooikorrels kunnen zowel preventief als curatief gebruikt worden.

De gelijkmatige oplossingsgraad van NOCOR zorgt voor een langdurige werking. NOCOR is efficiënt bij temperaturen ver onder het vriespunt. 

Verpakking

Zak 20 kg

In voorraad

Prijs
€ 36,02 / zak € 2.881,20 (excl. btw, incl. verzending) € 3.486,25 (incl. btw, incl. verzending)
x

Voor grotere hoeveelheden, contacteer ons.

Details

Gebruik
Bij preventief gebruik is 25g/m² aangeraden. Bij gladheidsbestrijding kan een hogere dosis nodig zijn afhankelijk van de temperatuur en dikte van de ijslaag.
Verwijder eerst zoveel mogelijk losse sneeuw om een optimale werking van NOCOR te garanderen. Hoe minder sneeuw of ijs, hoe zuiniger NOCOR kan gebruikt worden.

De korrels kunnen manueel of met behulp van een strooiwagen uitgestrooid worden.
Zodra korrels in contact komen met ijs treedt NOCOR in werking. Hoe meer de oppervlakte bereden of betreden wordt, hoe sneller NOCOR in werking treedt.
Verwijder smeltrestanten om vriesschade door ingesijpeld smeltwater te voorkomen. 

Toepassingen
Voor het ijsvrij maken of houden van corrosiegevoelige materialen zoals metaal, beton, gewapend beton en natuursteen.
Voor het ijsvrij maken of houden van corrosiegevoelige oppervlakken zoals laadkaaien, stellingen, trappen, vloeren, terrassen, opritten,...

Kwaliteit
Vrij van chloriden.

Houdbaarheid
36 maanden houdbaar.

Opslag
Droog bewaren.

Levering

Gratis!
Elke bestelling wordt gratis thuis geleverd, zonder bijkomende kosten.

Wanneer?
Standaard leveren wij jouw bestelling 2 werkdagen na plaatsing van jouw order (vóór 12u). (Bijvoorbeeld: maandag besteld vóór 12u is woensdag geleverd.)

Opgelet: Indien je kiest om te betalen via een overschrijving worden de goederen pas verzonden na ontvangst van betaling.

… of kies zelf jouw dag!
Om jou nog beter van dienst te zijn, bieden wij echter ook de mogelijkheid om jouw bestelling op een dag naar keuze te laten bezorgen (te starten met de dag na de standaard leverdatum). Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid een voorkeur wat betreft het levermoment aan te duiden (voormiddag (8u-12u) of namiddag (13u-17u)). Wij hechten er alle belang aan dat de levering past in jouw agenda!
Wanneer je bestelt als particulier, word je tevens de dag voor levering gecontacteerd door onze transporteur om je nog even te herinneren aan je aankoop.

Let op!
Bestellingen worden geleverd per vrachtwagen met laadklep.
Zorg voor een vlot toegankelijke leverplaats. Er wordt enkel geleverd op het gelijkvloers en slechts tot voorbij de eerste drempel.

Wij stellen alles in het werk om steeds de scherpst mogelijke prijzen aan te bieden. Het is daarom dan ook ontzettend belangrijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven leveradres en de gekozen datum. Wanneer dit niet het geval is, zullen extra kosten in rekening worden gebracht voor heraanlevering van de goederen.

verpakking

Afmetingen zak 20 kg: 54,5 x 34 x 10 cm.

80 zakken worden geleverd op twee Europalletten.
Afmetingen pallet: 80 x 120 cm.

Palletten worden niet teruggenomen.